Vi tar sommarlov from 20/6. Välkommen åter från 19/8.
Trevlig sommar!
Välkommen till Restaurang Svarta Räfven på plan 7. Hos oss kan du äta en fantastisk affärslunch måndag till fredag. Vi har även öppet för såväl frukostmöten och middagar på beställning. Kontakta oss på svartarafven@nordrest.se så sätter vi ihop ett förslag som passar dina önskemål.
Välkomna!
Väl mött önskar Anders och Katarina
Onsdag 24 april
2 smörrebröd med gravad lax och skagenröra
Kokt kalv i dill
Kryddinkokta rödvinspäron med lättvispad grädde
Förrätt
Laxtartar med granskott, gurka och rökt dressing
Salmon tartar with spruce buds, cucumber and smoked dressing
Varmrätt
Gödkalvhögrev med jordärtskocka, grönkål och omogna jordgubbar
Veal chuck roll with jerusalem artichoke, kale and unripe strawberries
Dessert
Äppelsorbet med palsternacksmarmelad, vaniljkräm och mandel
Apple sorbet with parsnip marmelade, vanilla cream and almond
Rotselleri med krassekapslar, krasse och rostad vitlök
Celeriac with cress capers, cress and roasted garlic
Kolja med omogna krusbär, endive och brynt smör vinaigrette
Haddok with unripe gooseberries, endive and brown butter vinaigrette
Yoghurt- och bergamottpannakotta med pumpakärnor och hallon
Yoghurt and bergamot panna cotta with pumpkin seeds and raspberry
Ingen meny tillgänglig än
Skaldjurscocktail i glas, serveras med färsk sparris och hembakat fröknäcke Shellfish cocktail in glass, served with fresh asparagus and homemade crispy seed bread
Rödvinsbrässerad oxkind med silverlök, rökt sidfläsk samt potatispuré Red wine-brewed ox cheek with silver onion, smoked bellies and potato puree
Mjölkchoklad-pannacotta med drömcrust och jordgubbsskum Milk chocolate pannacotta with dreamcrust and strawberry foam
Lammcarpaccio med råmarinerade polkabetor, örtemulsion och rökt olivolja Lamb carpaccio with raw marinated chioggia beet, herb emulsion and smoked olive oil
Halstrad tigerröding med rödbetshollandaise, serveras med friterad grönkål samt potatis- och jordärtskockgalette Grilled tiger trout with beetroot hollandaise served with fried cabbage and potatoes and Jerusalem artichokegalette
Hjortronparfait med Lakka-grädde och mandelflarn Cloudberry parfait with Lakka cream and almond flakes
Krämig soppa på trattkantareller, serveras med surdegskrutong och ankleversmör Creamy soup of chanterelles, served with sourdough croutons gras butter
Lammytterfilé, rosmarinsky, morotspuré samt potatisfondant Fillet of lamb, rosemary gravy, carrot puré and potato fondant
Liten paj med citroncurd och italiensk maräng Small pie with lemon curd and Italian meringue
Nykokt sparris med gräslök- och löjromssås samt rågbrödskrutonger Freshly baked asparagus with chives- and bleak roe sauce and rye breadcrumbs
Lax- och rödtungsfläta med musselbeurre blanc samt örtduchesse Salmon and witch braid with musselbeurre blanc and herb duchesse
Mörk chokladcréme med vaniljfraische och apelsinsallad Dark chocolate creme with vanilla fry and orange salad
076-777 06 93 svartarafven@nordrest.se
Enhetschef Mattias Jönsson 072-205 92 44 mattias.jonsson@nordrest.se ki@nordrest.se
Eventkoordinator 076-777 14 29 ki.catering@nordrest.se
Måndag- Fredag: 11.00 - 14.00
Alla förfrågningar gällande catering, event och bokningar maila till ki.catering@nordrest.se
Karolinska Institutet Solnavägen 7A 171 65 Solna
En del av Nordrestwww.nordrest.se