Välkommen till Restaurang Svarta Räfven på plan 7. Hos oss kan du äta en fantastisk affärslunch måndag till fredag. Men vi har även öppet för såväl frukostmöten och middagar på beställning. Kontakta oss på svartarafven@nordrest.se så sätter vi ihop ett förslag som passar dina önskemål.
Välkomna till Svarta Räfven
Väl mött önskar Adam och Katarina
Förrätt
Frasig rotselleri med svartpepparemulsion och inlagd ingefära
Crispy celeriac with black pepper emulsion and pickled ginger
Varmrätt
Sej med grön sparris, spritärta och fermenterad rabarber
Saithe with green asparagus, snow peas, and fermented rhubarb
Dessert
Vit persikosorbet med citron- och mandelkaka och rostad mandel
White peach sorbet with lemon and almond cake and roasted almonds
Tomat- och sparrissallad med ramslöksdressing och frasig surdeg
Tomato and asparagus salad with ramson dressing and crispy sourdough
Sej med brynt smör, granskott, saltad gurka och gemsallad
Saithe with browned butter, spruce shoots, pickled cucumber, and gem lettuce
Syrénsjuden rabarber med kardemummaglass
Lilac-poached rhubarb with cardamom ice cream
Ingen meny tillgänglig än
Skaldjurscocktail i glas, serveras med färsk sparris och hembakat fröknäcke Shellfish cocktail in glass, served with fresh asparagus and homemade crispy seed bread
Rödvinsbrässerad oxkind med silverlök, rökt sidfläsk samt potatispuré Red wine-brewed ox cheek with silver onion, smoked bellies and potato puree
Mjölkchoklad-pannacotta med drömcrust och jordgubbsskum Milk chocolate pannacotta with dreamcrust and strawberry foam
Lammcarpaccio med råmarinerade polkabetor, örtemulsion och rökt olivolja Lamb carpaccio with raw marinated chioggia beet, herb emulsion and smoked olive oil
Halstrad tigerröding med rödbetshollandaise, serveras med friterad grönkål samt potatis- och jordärtskockgalette Grilled tiger trout with beetroot hollandaise served with fried cabbage and potatoes and Jerusalem artichokegalette
Hjortronparfait med Lakka-grädde och mandelflarn Cloudberry parfait with Lakka cream and almond flakes
Krämig soppa på trattkantareller, serveras med surdegskrutong och ankleversmör Creamy soup of chanterelles, served with sourdough croutons gras butter
Lammytterfilé, rosmarinsky, morotspuré samt potatisfondant Fillet of lamb, rosemary gravy, carrot puré and potato fondant
Liten paj med citroncurd och italiensk maräng Small pie with lemon curd and Italian meringue
Nykokt sparris med gräslök- och löjromssås samt rågbrödskrutonger Freshly baked asparagus with chives- and bleak roe sauce and rye breadcrumbs
Lax- och rödtungsfläta med musselbeurre blanc samt örtduchesse Salmon and witch braid with musselbeurre blanc and herb duchesse
Mörk chokladcréme med vaniljfraische och apelsinsallad Dark chocolate creme with vanilla fry and orange salad
076-777 06 93 svartarafven@nordrest.se
Enhetschef Jessica Seifert 073-071 27 72 jessica.seifert@nordrest.se ki@nordrest.se
Eventkoordinator 076-777 14 29 ki.catering@nordrest.se
Måndag- Fredag: 11.00 - 14.00
Alla förfrågningar gällande catering, event och bokningar maila till ki.catering@nordrest.se
Karolinska Institutet Solnavägen 7A 171 65 Solna
En del av Nordrestwww.nordrest.se