Evenemnag

Välkomna på en exklusiv trerätters lunch med stjärnkocken Pontus Frithiof!

Den 24 april mellan kl 11-14.00 har ni möjlighet att avnjuta en vällagad lunch och passa på att få hans kokbok signerad.

Endast ett fåtal bord släpps. Ta med dig kollegorna eller vännerna och boka ditt bord här nedan.
Vi ses den 24e april!

Datum: 24 april kl 11.00-14.00
Pris: 450 KR
Kontakt: svartarafven@nordrest.se

Vem är Pontus?

År 1999 öppnade jag min egen restaurang, Pontus in the Green House, som blev utsedd till Sveriges bästa restaurang och jag fick flera utmärkelser för mitt arbete som krögare, bland annat Gastronomiska Akademiens Guldmedalj. Erfarenheterna från den tiden har format vår företagskultur och värderingar kring mat, service och restaurang.

Restauranger som Pontus driver är bl. a. lyxkrogen La Tour på 23e våningen i DN-skrapan, La Girafe på Arlanda och snart även i Bankpalatset i Uppsala. Sedan 2001 har han drivit Catering by Pontus Frithiof som gör både stora och små middagar och event över hela landet.

Pontus håller i sin kokbok

Boka bord